CUSTOMSKI

Suksikauppa juuri sinulle!

Olemme palveleva hiihdon erikoisliike.
Meiltä löydät markkinoiden ykkösmerkit ja parhaat hiihtovälineet!

Pitokarvat nykyisiin suksiin ›

Pitokarvat suksiin

Asennamme pitokarvat nykyisiin suksiisi!

Lue lisää ›

Suksien hoito

Hyvällä hoidolla sukset pysyvät hiihtokuntoisina vuodesta toiseen!

Lue lisää ›

Yhteystiedot

Poikkea myymäläämme tai ota yhteyttä!

Yhteystiedot ›

Suksikauppa juuri sinulle!

CustomSki on asiantunteva ja palveleva suksikauppa. Palvelemme talvisin Lahdessa ensilumen ladun varressa. Myymme suksia, monoja, sauvoja ja hiihtotarvikkeita. Myyntipisteissämme voit aina testata sukset, monot ja sauvat ennen ostopäätöstä.

Teemme pitokarva-asennuksia myös asiakkaan omiin suksiin, joita uskallamme kutsua markkinoiden parhaiksi! Lue lisää täältä pitokarvat suksiin ››

Lahden myyntipiste palvelee osoitteessa Vanha Lahden ravirata, Vaskelaisenrinne 9, 15800 Lahti. Lahden myyntipisteen lisäksi kiertelemme myös muualla Suomessa ja kevättalvella Lapin lumilla. Seuraile kiertueemme liikehdintää Facebookissa>>

Olipa sinun hiihtotaustasi millainen tahansa, asiantuntevat myyjämme osaavat auttaa löytämään oikeanlaiset välineet, joilla hiihto tuntuu hyvältä!

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tuotteistamme tai palvelustamme, älä epäröi ottaa yhteyttä tai tulla käymään myymälässämme.

Katso yhteystiedot ›

Customski - kohti parempia pitokarvasuksia

Customski on kahden veljeksen tarina tavallisia hiihtäjiä helpottavasta innovaatiosta - helppohoitoisista pitokarvasuksista. Esa ja Pasi ideoivat ja kehittivät menetelmää, jolla voi tehdä parempia pitokarvasuksia kaikentasoisille hiihtäjille. Ensin pitokarvojen asennuksia tehtiin pelkästään asiakkaiden omiin perinteisen suksiin, mutta pian toiminta laajentui myös uusien voideltavien perinteisen suksien pitokarvojen asennuksiin.

Kuten nimi CustomSki sanoo, ajatus oli alusta alkaen, että me kustomoimme pitokarvasukset jokaiselle asiakkaalle niin, että toimivuus on paras mahdollinen.Pitokarvasuksien lisäksi valikoima on laajentunut paljon myös luistelusuksiin, monoihin, sauvoihin ja muihin hiihtotarvikkeisiin.

CustomSki onkin nykyään täyden palvelun suksikauppa!

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita › Ota yhteyttä ›